دانلود مقاله تحلیل پایداری چاههای نفتی ب استفاده از مدلسازی عددی المان محدود در مخازن نفتی هیدروکرب
دانلود مقاله تحلیل پایداری چاههای نفتی ب استفاده از مدلسازی عددی المان محدود در مخازن نفتی هیدروکربناته در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تحلیل پایداری چاههای نفتی ب استفاده از مدلسازی عددی المان محدود در مخازن نفتی هیدروکربناته در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل پایداری چاههای نفتی ب استفاده از مدلسازی عددی المان محدود در مخازن نفتی هیدروکربناته در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل پایداری چاههای نفتی ب استفاده از مدلسازی عددی المان محدود در مخازن نفتی هیدروکربناته در pdf :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: چهارمین همایش زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
مخازن نفتی جزء یکی از منابع اصلی تولید انرژی در کشور محسوب می شوند که با توجه به داشتن شرایط ویژه مکانیکی مصالح سنگی درگیر در آن، قابلیت حفظ و نگهداری سیالات هیدروکربنی را دارند. از مهمترین ویژپی های مخازننفتی، میزان تخلخل مخزن نفتی، فشار اولیه مخزن، میزان تخلخل مخزن نفتی، ترکهای اولیه و طبیعی و فشارهای تکتونیکی و هیدرواستاتیکی موجود در محدوده مورد نظر می باشند. یکی از حساسترین فرآیندهایی که در طول زمان بهره برداری از نظر تنشها و کرنش ها و توسعه زون پلاستیک مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد . قبل از وارد شدن بدین مرحله مطالعات اولیه زمین شناسی مهندسی و بررسی خواص رفتاری سازند درگیر و شرایط تکتونیکی نیز از ضروریات مطالعات و تحلیل در بررسی پایداری چاه نفتی بشمار می رود. در این تحقیق پایداری یک چاه نفتی با استفاده از روش حل المان محدود مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفته و نتایج آن بصورت نمودارهایی ارائه شده است. سپس با مقایسه سه نوع سنگ مختلف مخزن بطورپارامتریک نتایج عددی این سه نوع سنگ مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته شده است. آنچه که از نمودارها مشاهده می شود گویای این مطلب است که سنگ مخزنی که دارای مدول پایینی بوده دارای کرنشهای پلاستیک بالا بوده و سنپی که دارای چسبندگی بالا بوده تنشهای کمتری را محتمل می شود. یکی دیگر از نتایج بدست آمده این است که سنگی که دارای مقاومت فشاری پایینی بوده دارای جابجایی کمتری نیز بوده است.
دانلود این فایل
- چهارشنبه, ۹ فروردين ۱۳۹۶، ۰۹:۰۵ ق.ظ