دانلود مقاله بررسی میزان رضایت شغلی کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب کشور با مدل
دانلود مقاله بررسی میزان رضایت شغلی کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب کشور با مدل مبتنی بر EFQM در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی میزان رضایت شغلی کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب کشور با مدل مبتنی بر EFQM در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی میزان رضایت شغلی کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب کشور با مدل مبتنی بر EFQM در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی میزان رضایت شغلی کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب کشور با مدل مبتنی بر EFQM در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
تعداد صفحات: 16
چکیده:
رضایت مندی دریک تعریف عبارتست ازاحساس مطلوبی که به شخص پس از برآورده شدن نیازها و انتظاراتش دست می دهد. اهمیت توجه به رضایت خدمت گیرندگان درسنجش میزان اثربخشی هرسازمان همواره مورد توجه خاص کارشناسان درسنجش میزان اثربخشی سازمان ها بوده است. همبستگی مستقیمی میان رضایت کارکنان و مشتریان وجود دارد این نشان دهنده اهمیت موضوع است. به همین جهت مدل های متعددی برای ارزیابی و بررسی همه جانبه این موضوع ابداع گردیده است که EFQM از جمله آن مدل ها و از کارآمدترین آن ها محسوب می گردد. که در تحقیق حاضر از ان استفاده شده است. تحقیق حاضر با استفاده از روش توصیفی با رویکرد میدانی، به صورت تحقیق کاربردی اجرا شده است. جامعه آماری این طرح شامل کلیه کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال غرب (بالغ بر 236 نفر) درتمام شهرستان های آن می باشد. باتوجه به محدود بودن تعداد جامعه آماری در این طرح، کلیه اعضای جامعه آماری موردارزیابی قرار گرفته و تمام شماری صورت می گیرد. لذا دراین طرح نمونه گیری به عمل نیامده و کلیه کارکنان مورد سنجش قرار می گیرند. روش های جمع آوری اطلاعات دراین تحقیق عبارتند از: روش کتابخانه ای پرسشنامه نمونه روش مصاحبه ومشاهده. داده های تحقیق براساس مفاهیم آمارهای توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته اند. با بررسی میزان رضایت شغلی کارکنان در هریک از شهرستان ها مشخص می گردد که کارکنان شهرهای مراغه، میانه واردبیل به ترتیب دارای بیشترین میزان رضایت شغلی (با 80، 77/3، 76/8 درصد) بوده و کارکنان شهرهای سراب، ایده لو و میاندوآب به ترتیب کمترین میزان رضایت شغلی را (با 67/7، 69/5، 69/6 درصد) به خود اختصاص داده اند. این در حالی است که در خصوص رضایت شغلی طبق خوداظهاری کارکنان، کارکنان مربوط به شهرهای اردبیل، مراغه و تبریز بالاترین میزان رضایت را (با 77/33، 74/17، 7091 درصد) و کارکنان شهرهای ایده لو، زنجان و اشتهارد کمترین میزان رضایت را (بل 60/94، 63/61، 64/53 درصد) به خود اختصاص داده اند. با توجه به پژوهش های مشابه نتیجه حاصله درحد قابل قبول تلقی می گردد.
دانلود این فایل
- چهارشنبه, ۹ فروردين ۱۳۹۶، ۰۸:۵۲ ق.ظ