دانلود تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب د
دانلود تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب در pdf :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس یا همایش : نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات : 9
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی تأثیر صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات ماست قالبی کم چرب بود. برای این منظور اثرات این صمغ در غلظت های (0%، 03/0%، 05/0%، 1/0%، 15/0%) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی و حسی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که صمغ دانه بالنگو تأثیر معنی داری بر pH و اسیدیته نداشت (05/0P>). افزودن صمغ بالنگوکاهش معنی داری بر سینرزیس ماست ایجاد کرد(05/0P<)؛ بطوریکه کمترین سینرزیس در ماست 15/0%صمغ بالنگو و بیشترین سینرزیس در ماست شاهد مشاهده شد. افزودن صمغ سبب افزایش ویسکوزیته نمونه های ماست گردید به طوریکه نمونه های ماست حاوی صمغ بالنگو رفتار رقیق شونده با برش را نشان دادند. ارزیابی حسی نمونه ها نشان داد که افزودن صمغ تاحدی سبب بهبود پذیرش نسبت به نمونه شاهد گردید.
دانلود این فایل
- سه شنبه, ۸ فروردين ۱۳۹۶، ۱۰:۱۰ ق.ظ