دانلود مقاله بررسی تعیین زمان برداشت دو رقم زیتون ماری و آربکین و تاثیر آن بر کیفیت وکمیت روغن در ر
دانلود مقاله بررسی تعیین زمان برداشت دو رقم زیتون ماری و آربکین و تاثیر آن بر کیفیت وکمیت روغن در رودبار در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تعیین زمان برداشت دو رقم زیتون ماری و آربکین و تاثیر آن بر کیفیت وکمیت روغن در رودبار در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تعیین زمان برداشت دو رقم زیتون ماری و آربکین و تاثیر آن بر کیفیت وکمیت روغن در رودبار در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تعیین زمان برداشت دو رقم زیتون ماری و آربکین و تاثیر آن بر کیفیت وکمیت روغن در رودبار در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی، هنر و محیط زیست
تعداد صفحات: 9
چکیده:
زمان برداشت و شرایط نگهداری زیتون پس از برداشت از عوامل مهمی هستند که نتنها بر میزان روغن، بلکه برکیفیت آن نیز تاثیر بسزایی دارند. شرایط اقلیمی و منطقه ای از عواملی هستند که سبب شده زمان برداشت در مناطق مختلف متفاوت باشد. این تحقیق بمنظور ارزیابی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت روغن در ارقام زیتون ماری و آربکین کشت شده در رودبار استان گیلان انجام شد. بدین منظور دو رقم برتر ماری و آربکین انتخاب شد. از تاریخ بیستم آبان تا دهم آذر ماه هر ده روز یک بار نمونه برداری صورت گرفت. در هر مرحله از برداشت، خصوصیات کمی و کیفی روغن اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان درصد روغن در رقم آربکین56/16درصد در برداشت آخر و کمترین میزان درصد روغن در رقم ماری34/8 در برداشت اول بود. درصد اسید چرب آزاد بدون در نظر گرفتن رقم، با پیشرفت رسیدگی افزایش یافت درحالیکه میزان پلی فنل کاهش یافت
دانلود این فایل
- دوشنبه, ۳۰ اسفند ۱۳۹۵، ۰۳:۵۰ ق.ظ