دانلود مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و
دانلود مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
عناب به دلیل داشتن اثرات سلامتی بخش متعددازجمله فعالیت های ضدمیکروبی و دارا بودن ترکیبات فنولی بیواکتیو و فلاونوئید به عنوان داروی گیاهی برای درمان بیمارهای مختلف استفاده میشود علاوه برمواد فعال زیستی عناب حاوی موادمغذی و ریزمغذی ها نیز می باشد و بهعنوان یک غذای عملگرا مطرح میشود کنسانتره عناب یک ترکیب نسبتا شفاف و یکنواخت می باشد که با دارا بودن خواص کمی و کیفی عناب قابلیت کاربرد درصنایع غذایی به ویژه به عنوان یک طعم دهنده افزودنی تغذیه ای و دارویی رنگ دهنده و شیرین کننده طبیعی را دارا می باشد دراین تحقیق برریس فرمولاسیون کنسانتره عناب با استفاده ازعناب خشک و تازه دردو سطح روش تغلیظ شامل تغلیظ تحت خلا با استفاده ازروتاری اواپراتور و تغلیظ درفشاراتمسفری مورد مطالعه قرارگرفت بررسی ازمایشات فیزیکوشیمیایی شامل اندازه گیری PH خاکستر موادجامد کل، قند، رنگ سنجی و ازمونهای حسی درقالب یک طرح کاملا تصادفی برپایه فاکتوریل انجام شد
دانلود این فایل
- يكشنبه, ۲۹ اسفند ۱۳۹۵، ۰۸:۲۹ ق.ظ