دانلود مقاله بررسی تفاوت ژنهای بیماریزایی و پاتوتیپهای Puccinia triticina عامل بیماری زنگ قهوه ای گ
دانلود مقاله بررسی تفاوت ژنهای بیماریزایی و پاتوتیپهای Puccinia triticina عامل بیماری زنگ قهوه ای گندم در منطقه سمنان در سال 1392 در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تفاوت ژنهای بیماریزایی و پاتوتیپهای Puccinia triticina عامل بیماری زنگ قهوه ای گندم در منطقه سمنان در سال 1392 در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تفاوت ژنهای بیماریزایی و پاتوتیپهای Puccinia triticina عامل بیماری زنگ قهوه ای گندم در منطقه سمنان در سال 1392 در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تفاوت ژنهای بیماریزایی و پاتوتیپهای Puccinia triticina عامل بیماری زنگ قهوه ای گندم در منطقه سمنان در سال 1392 در pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور تعیین فاکتورهای بیماریزایی Puccinia triticina شش جدایه منتخب از سال 1392 که از منطقه سمنان جمع آوری شدند و در گلخانه زنگهای غلات مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج، با استفاده از 40 لاین افتراقی زنگ قهوه ای گندم بر اساس فرمول غیر بیماریزایی / بیماریزایی انجام شد. تکثیر اسپورها بر روی رقم حساس بولانی صورت گرفت. اسپورها به صورت جداگانه بر روی گیاهچه های لاینهای افتراقی مایه زنی و سپس واکنش گیاهچه ها یادداشت برداری و تعیین نژاد شد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد جدایههای عامل بیماری برای لاینهای حامل ژنهای Lr32+ ،Lr36 ،Lr28 ،Lr25 ،Lr24 ،Lr19 ،Lr16 ،Lr2a و Lr10+ فاقد قدرت بیماریزایی بودند. لاینهای حامل ژنهای Lr22a ،Lrb و Lr22b بیماریزا بودند. ژن Lr17 ،Lr3bg ،Lr2c و Lr33 دارای 16/7% کمترین فراوانی بیماریزایی نسبت به سایر جدایه های این منطقه دارا بودند. نژادهای مشاهده شده در این منطقه شامل LBGNJ و BMCMD با فراوانی بیماریزایی 27/5% ، نژاد MCQNS دارای 45 %، نژاد CBRMG با 47/5%، نژاد NMGSJ ا 52/5% و نژاد LMTTM دارای 55 % بیماریزایی برای گیاهان حامل ژنهای مقاومت را داشتند که به ترتیب کمترین و بیشترین فراوانی بیماریزایی را دارا بودند.
- دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۰۴:۴۲ ق.ظ