دانلود مقاله ارزیابی کمی تغییر اقلیم در 44 سال گذشته کرمانشاه و تاثیر آن بر فنولوژی نخود با استفاده
دانلود مقاله ارزیابی کمی تغییر اقلیم در 44 سال گذشته کرمانشاه و تاثیر آن بر فنولوژی نخود با استفاده از شبیه سازی رایانه ای در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی کمی تغییر اقلیم در 44 سال گذشته کرمانشاه و تاثیر آن بر فنولوژی نخود با استفاده از شبیه سازی رایانه ای در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی کمی تغییر اقلیم در 44 سال گذشته کرمانشاه و تاثیر آن بر فنولوژی نخود با استفاده از شبیه سازی رایانه ای در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی کمی تغییر اقلیم در 44 سال گذشته کرمانشاه و تاثیر آن بر فنولوژی نخود با استفاده از شبیه سازی رایانه ای در pdf :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 1
چکیده:
به دلیل افزایش غلظت گازهای آلاینده در اتمسفر، اقلیم کره زمین و در نتیجه رشد و نمو گیاهان تغییر محسوسی را نشان داده است . به لحاظ مشابه نبودن تغییرات اقلیمی در مناطق و حتی ماه های مختلف سال، تغییر اقلیم باید در هر منطقه به طور جداگانه ارزیابی شود. ازینرو، در این بررسی، هدف به ارزیابی تغییر چند متغیر اقلیمی در 44 سال گذشته کرمانشاه و تاثیر آن بر فنولوژی ارقام هاشم، جم، بیوانیج و آرمان نخود معطوف گردید . در ابتد ا، با تهیه یک برنامه ساده به زبان برنامه نویسی Qbasic، اقدام به محاسبه مقادیر ماهانه متوسط 6 متغیر اقلیمی در سال های 1340 لغایت 1383 شد . پس از برازش رگرسیون خطی (Y=a+bX) روی داده ها، از مشتق معادله (b ، شیب خط ) برای نشان دادن کاهشی و یا افزایشی بودن و همچنین سرعت تغییر متغیرها استفاده گردید . برای بررسی اثر تغییر اقلیم بر فنولو ژی، اجزای معادله R(t)=Rmax×f(T)×f(PP به زبان Qbasic برنامه نویسی شد و بدینوسیله، مقدار سرعت نمو (R(t) به عنوان تابعی از دما (f(T) و طول روز (f(PP) برآورد گردید (Rmax سرعت نمو حداکثر است). از تابع Dent-like برای محاسبه f(T و از تابع Quadratic برای محاسبه f(PP) استفاده شد . برای محاسبه سرعت تغییر متغیرهای نموی، همانند متغیرهای اقلیمی عمل شد . نتایج نشان داد که افزایش شمار روزهای با دماهای کوچکتر از صفر درجه سانتیگراد در ماه دسامبر ( 10 آذر تا 10 دی)، و بیشتر شدن تعداد روزهای با دماهای بزرگتر از 35 درجه سانتیگراد در ما ههای ژوئن ( 11 خرداد تا 9 تیر )، ژولای ( 10 تیر تا 9 مرداد ) و آگوست ( 10 تا 9 شهریور) معنی دار بود . به غیر از فصل زمستان (باضافه نیمه اول فروردین)، در مابقی فصول به و یژه ماه ژوئن، در دمای شب هنگام و دمای حد اقل افزایش دیده شد . بیشتر شدن دمای حد اکثر، تنها در بهار وماه آگوست معنی دار بدست آمد . تغییر مقدار تشعشع خورشید از نظر آماری قابل اغماض بود . به طور کلی بر اثر گرمایش، روز تا سبز شدن ارقام مورد بررسی به طور یکسان کاهش یافت . در مراحل نموی دیگر شامل روز تا مر حله R7 ،R5 ،R3 ،R1 و روز تا رسیدگی نیز کاهش (غیر یکسان) دیده شد. این در حالی است که طول دوره پر شدن دانه از گرمایش تاثیر نپذیرفت.
- شنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۰۵:۳۸ ق.ظ