دانلود مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی
دانلود مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی در3و1 بوتادین درحضور H2O2 در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی در3و1 بوتادین درحضور H2O2 در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی در3و1 بوتادین درحضور H2O2 در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله عوامل مؤثر بر وزن مولکولی پلی بوتادین – ال حاصله از واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی در3و1 بوتادین درحضور H2O2 در pdf :
سال انتشار: 1382
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
پلی بوتادین – ال در حضور آب اکسیژنه به عنوان شروع کننده و در حلالهای -2 پروپانل و دی اکسان از طریق پلیمریزاسیون رادیکالی 1 و -3 بوتادین سنتز شد . در این تحقیق تأثیر نسبت شروع کننده به منومر ،درجه حرارت واکنش و مدت زمان واکنش سنتز درشرایط یکسان بر وزن مولکولی پلی ال مولکول Mn متوسط عددی پلی ال حاصل ه بررسی شد . مشخص شد که وزن مولکولی متوسط عددی پلی بوتادین – ال با نسبت مولی شروع کننده به منومر ) ) [Io]/[Mo] به ص ورت یک تابع نمایی تغییر می کند و وزن مولکولی متوسط وزنی آن با افزایش ] [Io]/[Mo ک اهش می یابد . نحوه تغییرات Mn و Mw با این نسبت با یکدیگر م تفاوت می باشد . همچنین مشخص شد وزن مولکولی متوسط عددی باافزایش درجه حرارت واکنش پلیمریزاسیون کاهش می یابدو افزایش مدت زمان واکنش موجب افزایش شاخص پراکندگی وزن مولکولی می شود
- پنجشنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۰۵:۳۶ ق.ظ