دانلود اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران در pdf
دانلود اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران در pdf :
سال انتشار : 1392
نام کنفرانس یا همایش : بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات : 5
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق تولید و طراحی غذایی فراسودمند برای افراد خاص به ویژه قشر آسیب پذیر جامعه ( کودکان و سالمندان ) می باشد.تولید ماکارونی با چهار فرمول مختلف با رنگدانه آستاگزانتین و شاهد و فرمولاسیون با بتاکاروتن انجام شد . بهینه سازی فرایند تولید با حفظ کیفیتفرآورده نهایی صورت پذیرفت . ضمن آزمایشات حسی ( طعم و بو و بافت و رنگ ) ، آزمایشات اندازه گیری میزان خاصیت آنتی اکسیدانی آستاگزانتین اضافه شده نسبت به نمونه شاهد و بتاکاروتن افزوده شده ( به روشهای DPPH و روش - کارتن- لینولئیک اسید) انجام گردید. نمونه های فرموله شده با آستاگزانتین نسبت به سایر نمونه خاصیت آنتی اکسیدانی طبیعی بیشتری از خود نشان داد . کلیه نمونه تست آزمایشاتحسی را با بهترین حد کیفیت پاس کردند . آستاگزانتین یک رنگدانهی کارتنوئیدی با ارزش بالا با کاربرد در مواد غذایی، محصولات آرایشی و صنایع غذایی است. دوز آستاگزانتین تولید شده از ریزجلبک Haematococcus pluvialis روزانه 4mg توصیه شده است. آستاگزانتین به عنوان یک supervitamin E پیشنهاد و باعث ایجاد بسیاری از عملکردهای بیولوژیکی ضروری از جمله محافطت در برابر پراکسید شدن غشاء لیپیدی اسیدهای چرب غیراشباع ضروری و پروتینها، آسیب DNA و تاثیرات نور فرابنفش می شود.
- چهارشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۰۴:۳۵ ق.ظ