دانلود مقاله اثرهای استفاده از سبوسهای گندم و برنج به همراه آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخم
دانلود مقاله اثرهای استفاده از سبوسهای گندم و برنج به همراه آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثرهای استفاده از سبوسهای گندم و برنج به همراه آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثرهای استفاده از سبوسهای گندم و برنج به همراه آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اثرهای استفاده از سبوسهای گندم و برنج به همراه آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی تغذیه دام و طیور
تعداد صفحات: 5
چکیده:
این آزمایش جهت ارزیابی اثرات سطوح مختلف سبوسهای گندم و برنج با و بدون آنزیم فیتاز و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخم گذار انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل3×3و در قالب طرح کاملاً تصادفی با تعداد 176 قطعه مرغ تخمگذارسوی هی های – لاینW36 در 10 واحد با 8 تکرار و 3 قطعه مرغ در هر تکرار به مدت 71 هفته انجام گردید. نتایج نشان داد که استفاده سبوسهای گندم و برنج با و بدون آنزیم فیتاز و پروبیوتیک دارای اثرات معنی داری بر عملکرد مرغ های تخم گذار می باشد)P>5/50(بالاترین مقادیر مربوط به درصد تولید تخم مرغ، تولید توده ای تخم مرغ در تیمار حاوی سبوس برنج بدست آمد. با یا بدون آنزیم و پروبیوتیک و نقش آنزیم و پروبیوتیک در این رابطه؟ لذا سبوس برنج ارزش غذایی بالایی در مرغان تخمگذار داردو میتواند در جیره غذایی آنها مورد استفاده قرار گیرد.
- جمعه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۰۵:۳۷ ق.ظ