دانلود مقاله بررسی تاثیر محتوای رطوبتی بربرخی خواص فیزیکی دو رقم ارزن متداول ارزن مرواریدی و ارزن پ
دانلود مقاله بررسی تاثیر محتوای رطوبتی بربرخی خواص فیزیکی دو رقم ارزن متداول ارزن مرواریدی و ارزن پروسو در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر محتوای رطوبتی بربرخی خواص فیزیکی دو رقم ارزن متداول ارزن مرواریدی و ارزن پروسو در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر محتوای رطوبتی بربرخی خواص فیزیکی دو رقم ارزن متداول ارزن مرواریدی و ارزن پروسو در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر محتوای رطوبتی بربرخی خواص فیزیکی دو رقم ارزن متداول ارزن مرواریدی و ارزن پروسو در pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 10
چکیده:
دراین تحقیق برخی ازویژگیهای فیزیکی محصول ارزن بصورت تابعی ازمحتوای رطوبتی اندازه گیری گردیدند با افزایش محتوای رطوبتی از10/8تا19/8 درصد برپایه خشک db مقادیرمیانگین طول عرض ضخامت و قطرمیانگین هندسی برای رقم مرواریدی به ترتیب از1/104تا1/299 میلیمتر 1/478تا1/802 میلیمتر 2/412تا2/593 میلیمتر و 1/575تا1/822 میلیمتر افزایش و برای رقم معمولی به ترتیب از3/004 تا 3/425 میلیمتر 2/017 تا 2/467میلیمتر 1/621تا2/517میلیمتر و 2/138تا2/771 میلیمتر افزایش یافتند مقادیر میانگین برای ضریب کرویت مساحت سطح وزن هزاردانه و چگالی حقیقی برا یرقم مرواریدی به ترتیب از0/65تا0/7 7/84تا10/47 میلیمتر مربع 2/97تا3/3 گرم افزایش و 1837/1تا1207/15 کیلوگرم برمترمکعب کاهش یافتند.
- پنجشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۵، ۰۵:۵۹ ق.ظ