دانلود مقاله بررسی کیفیت شیرخام تولیدی درشهرستان لردگان در pdf
دانلود مقاله بررسی کیفیت شیرخام تولیدی درشهرستان لردگان در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی کیفیت شیرخام تولیدی درشهرستان لردگان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی کیفیت شیرخام تولیدی درشهرستان لردگان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی کیفیت شیرخام تولیدی درشهرستان لردگان در pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی کیفیت و ترکیب شیرخام تولیدی 135 گاوداری درشهرستان لردگان از توابع استان چهارمحال و بختیاری انجام شد دراین تحقیق اجزا مواد تشکیل دهنده شیردردصد ماده خشک بدون چربی درصد پروتئین درصد چربی دانسیته درصدماده خشک درصد آب و نقطه انجماد نمونه اندازه گیری شد نتایج نشان داد که نمونه شیرگاوداری ها به طور میانگین حاوی 1/13±87/42 درصد آب 0/69±8/67 درصد ماده خشک بدون چربی و 0/69±12/57 درصد کل ماده خشک می باشد ماده خشک خود شامل 0/97±3/90 درصد چربی 0/22±3/2 درصد پروتئین و 5/03 درصد لاکتوز موادمعدنی و ویتامین ها می باشد درکل می توان بیان کرد که شیرتولیدی درشهرستان لردگان ازنظر ترکیبات وخصوصیات کیفی با گزارشات موجود برای ترکیبات شیردرایران و جهان برابری می کند و نسبت به خیلی جاهای دیگر میزان چربی بیشتری دارند.
- چهارشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۰۵:۲۷ ق.ظ