مرکز مقالات امام حسن (ع)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
گیاه دارویی نارنج با نام علمی Citrus aurantium L متعلق به تیره مرکبات Rutaceae می باشد. که از جمله گیاهان دارویی پرمصرف و بومی کشور ایران است. قسمت های مورد استفاده درخت نارنج ،برگ ، گل ، میوه و پوست خارجی آن است که فلاونوئیدهای آن بازدارنده عملکرد رادیکال های آزاد ، ضد سرطان ، آنتی اکسیدان به عنوان مقوی قلب ، ضد ویروس ، ضد باکتری ، ضد التهاب ، ضد آلرژی و تب بر عمل می کنند.این تحقیق با هدف بررسی و مقایسه میزان فلاونوئید کل اندامهای گل ، برگ و پوست میوه نارس گیاه انجام گردید . اندامهای مورد نظر گیاه از دو استان مازندران و گلستان جمع آوری ، عصاره گیری و همچنین میزان مهمترین ترکیبات فلاونوئیدی آنها در آزمایشگاه تحقیقات گیاهان دارویی واحد گرگان ، با استفاده از روشهای استاندارد محاسبه شده و ارزیابی آنها معادل استانداردهای کوئرستین در هر گرم پودر خشک گیاه محاسبه و با 3 تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری Spss ver.16 برای مقایسه میانگین اثر متقابل از نرم افزار MSTAT-C استفاده شد. مقایسه میانگین توسط آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح 0/05 >p انجام گردید. نتایج حاصل از بررسی میزان فلاونوئید کل در گیاه نارنج نشان داد که در گل های گیاه به ترتیب در رویشگاههای آمل و گرگان (81/81- 90/92) پوست میوه نارس (24/43-49/91) و در برگ به ترتیب 49/78-87/74 میلی گرم معادل کوئرستین در هر گرم وزن خشک گیاه متغیر گزارش گردید . نتایج فوق در تائید تنوع ، کمیت و کیفیت مواد مؤثره دارویی گیاه ، در اندامهای مختلف و همچنین تاثیر پذیری آنها در رویشگاههای متفاوت قابل بحث است


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • سه شنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۵، ۰۶:۵۱ ق.ظ
  • aaa ali

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی