دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویش
دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
گیاه دارویی نارنج با نام علمی Citrus aurantium L متعلق به تیره مرکبات Rutaceae می باشد. که از جمله گیاهان دارویی پرمصرف و بومی کشور ایران است. قسمت های مورد استفاده درخت نارنج ،برگ ، گل ، میوه و پوست خارجی آن است که فلاونوئیدهای آن بازدارنده عملکرد رادیکال های آزاد ، ضد سرطان ، آنتی اکسیدان به عنوان مقوی قلب ، ضد ویروس ، ضد باکتری ، ضد التهاب ، ضد آلرژی و تب بر عمل می کنند.این تحقیق با هدف بررسی و مقایسه میزان فلاونوئید کل اندامهای گل ، برگ و پوست میوه نارس گیاه انجام گردید . اندامهای مورد نظر گیاه از دو استان مازندران و گلستان جمع آوری ، عصاره گیری و همچنین میزان مهمترین ترکیبات فلاونوئیدی آنها در آزمایشگاه تحقیقات گیاهان دارویی واحد گرگان ، با استفاده از روشهای استاندارد محاسبه شده و ارزیابی آنها معادل استانداردهای کوئرستین در هر گرم پودر خشک گیاه محاسبه و با 3 تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری Spss ver.16 برای مقایسه میانگین اثر متقابل از نرم افزار MSTAT-C استفاده شد. مقایسه میانگین توسط آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح 0/05 >p انجام گردید. نتایج حاصل از بررسی میزان فلاونوئید کل در گیاه نارنج نشان داد که در گل های گیاه به ترتیب در رویشگاههای آمل و گرگان (81/81- 90/92) پوست میوه نارس (24/43-49/91) و در برگ به ترتیب 49/78-87/74 میلی گرم معادل کوئرستین در هر گرم وزن خشک گیاه متغیر گزارش گردید . نتایج فوق در تائید تنوع ، کمیت و کیفیت مواد مؤثره دارویی گیاه ، در اندامهای مختلف و همچنین تاثیر پذیری آنها در رویشگاههای متفاوت قابل بحث است
- سه شنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۵، ۰۶:۵۱ ق.ظ