دانلود مقاله تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تاثیر ترکیبات آب انار بر خصوصیات آ
دانلود مقاله تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تاثیر ترکیبات آب انار بر خصوصیات آن در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تاثیر ترکیبات آب انار بر خصوصیات آن در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تاثیر ترکیبات آب انار بر خصوصیات آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تاثیر ترکیبات آب انار بر خصوصیات آن در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
هدف این تحقیق، تهیه یک فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین های دانه گاودانه و بررسی اثر آب انار (رقم ملس اصفهان) بر خصوصیات فیلم تهیه شده به منظور بسته بندی مواد غذایی بود. ابتدا فیلم از کنسانتره پروتئینی دانه گاودانه و گلیسرول تهیه و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن اندازه گیری شد. در مرحله بعد آب انار در سه سطح 2 ،5 و 10 درصد وزنی/حجمی محلول تشکیل دهنده فیلم ها به آنها اضافه و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم های تهیه شده مورد ارزیابی قرار گرفت. مطابق با نتایج به دست آمده، در حضور آب انار، میزان رطوبت، مواد جامد کل، میزان نفوذ پذیری به رطوبت، فعالیت آنتی اکسیدانی و انعطاف پذیری فیلم ها به طور معنی داری افزایش و استحکام مکانیکی آنها کاهشیافت. به نظر می رسد واکنش بین ترکیبات فنولیک موجود در آب انار و پروتئین های درگیر در شبکه پروتئینی فیلم ها، عامل اصلی تغییر خصوصیات باشد.
- دوشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۰۵:۲۸ ق.ظ