دانلود مقاله بررسی اثرات مصرف پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود رقم آزادبه صورت کشت انتظار
دانلود مقاله بررسی اثرات مصرف پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود رقم آزادبه صورت کشت انتظاری در شرایط دیم قروه در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات مصرف پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود رقم آزادبه صورت کشت انتظاری در شرایط دیم قروه در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات مصرف پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود رقم آزادبه صورت کشت انتظاری در شرایط دیم قروه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات مصرف پتاسیم و روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود رقم آزادبه صورت کشت انتظاری در شرایط دیم قروه در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی علوم و فنون کشاورزی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پتاسیم و روی بر عملکرد نخود رقم ازاد بهصورت کشت انتظاری در شرایط دیم، این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قاملو در 25 کیلومتری شهرستان قروه در سال زراعی 92-1391 اجرا گردید. مقادیر مختلف کود پتاسه مصرفی (فرمول در متن اصلی مقاله) کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم ) و 3 سطح روی (فرمول در متن اصلی مقاله) کیلوگرم در هکتار به صورت محلول پاشی مورد استفاده قرار گرفت. در طول مدت رشد علاوه بر وجین علفهای هرز و کنترل آفات صورت گرفت و صفات مورد بررسی عبارت بودند از: ارتفاع بوته، تعداد شاخههای اولیه، تعداد شاخههای ثانویه،تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، تعداد دانه در بوته، تعداد روز تا 50 گلدهی، شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس حاکی از تأثیر معنیدار مصرف کود پتاس بر روی عملکرد دانه و وزن صد دانه در سطح 1 میباشد و مصرف کود روی بر روی وزن صد دانه و تعداد دانه در غلاف در سطح 1 معنیدار بوده اما بر روی عملکرد دانه معنیدار نمیباشد. اثر متقابل پتاسیم و روی بر روی صفات مورد بررسی به جز تعداد دانه در غلاف و تعداد دانه در بوته (در سطح 5 معنی دار بوده) تأثیر معنیداری نداشت. تیمار k4zn2 (150) کیلوگرم پتاسیم در هکتار و 30 کیلوگرم روی بیشترین عملکرد دانه را به میزان 1514 کیلوگرم در هکتار دارا بود. در حالیکه کمترین عملکرد دانه به میزان 860 کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار k1zn1 میباشد.
- دوشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۰۵:۲۹ ق.ظ