مرکز مقالات امام حسن (ع)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله نقش توکسین سراتوالمین در بیماری زایی و بقای دو گونه قارچ Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novoدرulmi (عاملین بیماری مرگ هلندی نارون) در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله نقش توکسین سراتوالمین در بیماری زایی و بقای دو گونه قارچ Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novoدرulmi (عاملین بیماری مرگ هلندی نارون) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نقش توکسین سراتوالمین در بیماری زایی و بقای دو گونه قارچ Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novoدرulmi (عاملین بیماری مرگ هلندی نارون) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله نقش توکسین سراتوالمین در بیماری زایی و بقای دو گونه قارچ Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novoدرulmi (عاملین بیماری مرگ هلندی نارون) در pdf :

دانلود مقاله نقش توکسین سراتوالمین در بیماری زایی و بقای دو گونه قارچ Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novoدرulmi (عاملین بیماری مرگ هلندی نارون) در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه 15 تا 28 منتشر شده است.
نام: نقش توکسین سراتوالمین در بیماری زایی و بقای دو گونه قارچ Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novo-ulmi (عاملین بیماری مرگ هلندی نارون)
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرگ نارون
مقاله سراتوالمین
مقاله جوانه زنی اسپور
مقاله بیماری زایی
مقاله ملج
مقاله Ophiostoma ulmi ،O. novo-ulmi

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سراتوالمین مهم ترین توکسین عامل قارچی بیماری مرگ هلندی نارون است و مقدار آن یکی از مهم ترین عوامل تفکیک دو گونه Ophiostoma ulmi و Ophiostoma novo-ulmi می باشد. با توجه به این که گونه O. novo-ulmi در مقایسه با گونه O. ulmi از شدت بیماری زایی بیشتری برخوردار است، در این تحقیق سعی شده است تا با اندازه گیری مقادیر سراتواُلمین جدایه های عامل بیماری و مقایسه با میزان بیماری زایی و توان جوانه زنی اسپور آن ها تحت شرایط خشکی، نقش توکسین مزبور در بیماری زایی عامل بیماری مورد بحث قرار گیرد. برای این منظور میزان توکسین سراتواُلمین جدایه ها با استفاده از دستگاه اسپکتروفوتومتر در طول موج 400 نانومتر و به صورت شاخص تولید سراتوالمین محاسبه شد. همچنین میزان جوانه زنی اسپورها در شرایط تنش رطوبتی 5، 10 و 15 روزه محاسبه گردید. نتایج نشان داد که جدایه های گونه مهاجم O. novo-ulmi مقادیر بسیار بیشتری از این توکسین در مقایسه با جدایه های O. ulmi تولید می کنند، ولی رابطه مشخصی بین میزان برگ ریزی و پژمردگی نهال های ملج (Ulmus glabra Huds.) و تولید توکسین در جدایه های گونه O. novo-ulmi مشاهده نشد و این در حالی است که بین میزان جوانه زنی اسپورها در شرایط تنش رطوبتی و تولید توکسین همبستگی کاملا مثبت و معنی داری وجود داشت. نقش توکسین سراتوالمین در بیماری زایی عاملین بیماری مرگ نارون پیچیده می باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • پنجشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۵، ۰۴:۰۴ ق.ظ
  • aaa ali

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی