دانلود مقاله مقایسه روش های خاکورزی حفاظتی و شیوه متداول زراعی بر عملکرد گیاه گندم (Triticum aestiv
دانلود مقاله مقایسه روش های خاکورزی حفاظتی و شیوه متداول زراعی بر عملکرد گیاه گندم (Triticum aestivum) در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مقایسه روش های خاکورزی حفاظتی و شیوه متداول زراعی بر عملکرد گیاه گندم (Triticum aestivum) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه روش های خاکورزی حفاظتی و شیوه متداول زراعی بر عملکرد گیاه گندم (Triticum aestivum) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه روش های خاکورزی حفاظتی و شیوه متداول زراعی بر عملکرد گیاه گندم (Triticum aestivum) در pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
خاک ورزی به عنوان یک عملیات مکانیکی بر روی خاک جهت آماده سازی آن به کار می رود. در واقع عملیات خاک ورزی مناسب موجب بهبود ساختمان خاک، افزایش خلل و فرج ، توزیع بهتر خاکدانه ها و نهایتاً اصلاح خصوصیات فیزیکی خاک و افزایش عملکرد محصول می شود. روشهای مختلف خاک ورزی تاثیر متفاوتی بر روی خصوصیات فیزیکی خاک از جمله وزن مخصوص ظاهری، سرعت نفوذ آب و شاخص نفوذپذیری دارد. در این پژوهش مقایسه روش های آماده سازی بستر بذر و کاشت با شیوه خاکورزی حفاظتی و شیوه متداول کشت انجام شده است . این تحقیق در سال زراعی 91 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی نیشابور و درقالب طرح بلوک های کاملاً تصادفی با چهار تکرار اجرا گردید . تیمارهای آزمایش عبارتند از شیوه های مختلف خاک ورزی و کاشت در سه سطح الف: شیوه متداول (شخم + دیسک + تسطیح + کاشت با بذر کار)، ب: شخم کاهش یافته (چیزل پکر یا دیسک + تسطیح + کاشت با بذرکار) ج: بدون شخم (کاشت مستقیم با بذرکار) بود . نتایج نشان داد کاهش تعداد دفعات تردد ماشین آلات یا به عبارت دیگر اعمال تیمارهای کم خاک ورزی و بی خاک ورزی اثر معنی داری بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه و برخی از صفات زراعی از جمله ارتفاع بوته داشته وموجب افزایش معنی دار آنها درسطح احتمال (P<0/01) شد.
- شنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۰۵:۳۸ ق.ظ